Info pack

Info pack Register

Minden évben a világ minden tájáról diákok ezrei mennek külföldre, hogy angol, német, francia és más idegen nyelvtudásukat fejlesszék. Sokan közülük az iskolájuk és a nyelvtanáraik által szervezett kirándulásokat választják. A sikeres utazás a megfelelő szervezésen, a megfelelő iskolán és programon múlik.
A Language and Travel Workshop (LTW) a magyarországi középiskolák és szakiskolák képviselőit, valamint azokat a nyelvtanárokat fogja össze, akik nyelvi utazásokat terveznek az Egyesült Királyságba, Írországba, Németországba, Franciaországba, Ausztriába és Máltára.
Az október 28-i LTW során a magyar oktatási intézmények képviselői személyesen is kapcsolatba léphetnek a világhírű nyelviskolák és táborok igazgatóival és vezető szakembereivel, és részletes tájékoztatást kaphatnak tőlük a programokról, tevékenységekről, kirándulásokról, szállásról, étkezésről és a leendő utazásukkal kapcsolatos egyéb kérdésekről.
A rendezvényt lezáró esti fogadáson további kapcsolatépítésre kerül sor az LTW résztvevői és a látogatók között.

Az LTW szervezője
Baltic Council - a vezető külföldi oktatási ügynökségek csoportja a Baltikumban, Lengyelországban és Magyarországon, az IELTS, Cambridge English, Aptis, ACCA, University of London External Exams és CFA engedélyezett vizsgaközpontja Lettországban; a legnagyobb kelet- és közép-európai külföldi oktatási vásárok szervezője: "Days of International Education", "Exclusive Secondary Focus Fair", "Days of British Education".

A Baltic Council partnerei
A Baltic Council csak akkreditált oktatási intézményekkel működik együtt, köztük:
IH London, Oxford International, Wimbledon School of English, UKLC, Bayswater Summer, The English Language School Chester, Oxford Spires, ELAC, PGL, Kings Education, Lewis School of English, Capital School of English, Chichester College, Beet Language Centre, Southbourne School of English, Riviera English Schools és más angol iskolák;
Emerald Cultural Institute, ATC Language Schools, Cork English College, Altas Language School, MLI International és mások Írországból;
DID Deutsch, GLS Berlin, Humboldt Institut, Carl Duisberg, Inlingua Muhicn, BWS Germanlingua és mások Németországból;
Azurlingua, Accent Francais, Cavilam, France Langue, Francia Normandiában, Centre International D'Antibes, és más francia iskolák;
European School of English (ESE), GV Malta, Club Class, Link School of English, IELS Malta, ACE Malta, NSTS és más máltai, valamint osztrák és svájci iskolák.